Се прикажуваат сите 11 резултати

КЛИМА HISENSE EASY SMART CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -20C, WI-FI READY

28.990 ден
Додај во кошница

КЛИМА HISENSE EASY SMART CA50XS1AG/CA50XS1AW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FI READY

42.990 ден
Додај во кошница

КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -20C, WI-FI READY

55.990 ден
Додај во кошница

КЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EW

49.990 ден
Додај во кошница

КЛИМА HISENSE ENERGY SE KA35XR0EG/KA35XR0EW INVERTER 3,5KW -22C, WI-FI

39.990 ден
Додај во кошница

КЛИМА HISENSE ENERGY SE KA50BS0EG/KA50BS0EW 5KW -22C, WI-FI

47.990 ден
Додај во кошница

КЛИМА HISENSE QF35XW0EG/QF35XW0EW

43.499 ден
Додај во кошница

КЛИМА HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -20C, WI-FI

32.990 ден
Додај во кошница

КЛИМА HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FI

47.990 ден
Додај во кошница

КЛИМА HISENSE WINGS PRO KB70BT1EG/KB70BT1EW 7KW -20C, WI-FI

58.990 ден
Додај во кошница

КЛИМА MAX 5.5KW MIAC-18INV-IF

38.299 ден
Додај во кошница