ИЗБЕРИ КАТЕГОРИЈА
Бесплатна достава за сите нарачки над 799 ден.

Бесплатна достава за сите нарачки над 799 ден.

Diners Logo
Iute Bez Kamata Novo

Станете Партнер

Станете Партнер на МојМаркет !

Доколку се бавите со дистрибуција, продажба или производство на стоки за широка потрошувачка, со нас, имате можност да отворите сосема нов продажен канал преку кој ќе ги пласирате вашите стоки на целни групи и ниши пазари, рамо до рамо со најголемите продавачи во регионот.

Широк асортиман на производи во повеќе категории е достапен за клиентите на платформата за е-трговија MojMarket.mk. Доколку сте заинтересирани за продажба и маркетинг на вашите производи кои вообичаено ги продавате или произведувате преку нашата платформа, ние сме на ваша услуга!

Многумина ни веруваа и станаа наши партнери. Придружете ни се да работиме заедно за да ги подобриме деловните процеси и да растеме заедно со растечкиот глобален тренд на онлајн продажба.

За да можеме да оствариме соработка, потребно е:

Да сте регистрирани како компанија ,
Да ја имате на залиха стоката што сакате да ја продавате преку нашата платформа.

Производите што сакате да ги продавате на нашата платформа за е-трговија треба да:
Да бидат во согласност со сите релевантни законски прописи,
Да имаат BAR код,
Да имаат детални описи,
Да имаат фотографии со резолуција не помала од 800x800px.
За непречено функционирање, техничките услови што треба да ги исполнувате се само: локација од која нашата дистрибутерска служба би ја подигнала стоката наменета за дистрибуција, како и поседување на компјутер со интернет конекција и печатач.

Доколку сакате да соработувате со нас или сакате да добиете подетални информации, контактирајте не на:

kontakt@mojmarket.mk или на телефон +389 74 200 122.

Заедно можеме да постигнеме повеќе.

Кошничка
Најави се

Сè уште немате профил?

Користиме колачиња за да овозможиме функционирање на кориснички сметки и корисничка поддршка за платформата МојМаркет. За да ја користите потребно е да сте согласни со ова.
Маркет
0 ставки Кошничка
Мој Профил