Се прикажуваат сите 11 резултати

Microfibre Cloths XAVAX 30 x 30 cm blue/green/yellow/red

273 ден
Во кошница

VIVAX Вреќа за усисивач (4KOM/PAK) + FILTER

399 ден
Во кошница

VIVAX Вреќички за усисивач VC-1603

200 ден
Во кошница

VIVAX Вреќички за усисивач VC-1603/04/05/06 Хартија

150 ден
Во кошница

VIVAX Додаток за усисивач VCT-350

999 ден
Во кошница

VIVAX Резервен филтер за усисивач за пепел HF-100

390 ден
Во кошница

Средство за чистење на кафе апарати – XAVAX Organic Quick Descaler 250ml

234 ден
Во кошница

Средство за чистење на машини за перење – XAVAX Washing Maschine Discaler 250ml

273 ден
Во кошница

Средство за чистење на пегли XAVAX Descaler for Steam Irons, 250 ml

260 ден
Во кошница

Средство за чистење на плотни – XAVAX Glass Ceramic 250ml

312 ден
Во кошница

ЧИСТАЧ ЗА ПЛОТНА XAVAX

338 ден
Во кошница