Прикажувам 1–24 од 57 резултати

ФРЕК. РЕГ. 0.4KW,вл.3f,из.-HD:1.5A/0.4KW( D:3A /0.55KW),STO,VFD1A5MS43ASAA,DEL

19.783 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 0.4KW,вл.3f,из.-HD:1.5A/0.4KW(D:1.8A/0.55KW),S+E,VFD1A5MS43AFSAA,DEL

24.994 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 0.75KW,вл.1f,из.-4.2A,4 DI,1RO,1AI,RS485,VFD007EL21W-1,DELTA

11.099 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 0.75KW,вл.3f,из.-2.5A,4 DI,1RO,1AI,RS485,VFD007EL43W-1,DELTA

14.693 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 0.75KW,вл.3f,из.-HD:2.7A/0.75KW(D:3A/1.1KW),EMS,VFD2A7ME43AFAA,DELT

20.342 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 0.75KW,вл.3f,из.-HD:2.7A/0.75KW(D:3A/1.1KW),S+E,VFD2A7ME43AFSAA,DELT

20.902 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 0.75KW,вл.3f,из.-HD:2.7A/0.75KW(D:3A/1.1KW),S+E,VFD2A7MS43AFSAA,DELT

25.714 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 0.75KW,вл.3f,из.-HD:2.7A/0.75KW(D:3A/1.1KW),STO,VFD2A7ME43ASAA,DELT

17.369 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 0.75KW,вл.3f,из.-HD:2.7A/0.75KW(D:3A/1.1KW),STO,VFD2A7MS43ASAA,DELT

20.403 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 0.75KW,вл.3f,из.-HD:2.7A/0.75KW(D:3A/1.1KW),VFD2A7ME43AAA,DELTA

16.809 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 1.5KW,вл.1f,из.-7.5A,4 DI,1RO,1AI,RS485,VFD015EL21W-1,DELTA

13.814 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 1.5KW,вл.3f,из.-4.2A,4 DI,1RO,1AI,RS485,VFD015EL43W-1,DELTA

16.269 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 1.5KW,вл.3f,из.-HD:4.2A/1.5KW(D:4.6A/2.2KW),EMS,VFD4A2ME43ASAA,DELT

23.177 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 1.5KW,вл.3f,из.-HD:4.2A/1.5KW(D:4.6A/2.2KW),S+E,VFD4A2ME43AFSAA,DELT

23.737 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 1.5KW,вл.3f,из.-HD:4.2A/1.5KW(D:4.6A/2.2KW),S+E,VFD4A2MS43AFSAA,DELT

26.671 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 1.5KW,вл.3f,из.-HD:4.2A/1.5KW(D:4.6A/2.2KW),STO,VFD4A2ME43ASAA,DELT

19.164 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 1.5KW,вл.3f,из.-HD:4.2A/1.5KW(D:4.6A/2.2KW),STO,VFD4A2MS43ASAA,DELT

21.880 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 1.5KW,вл.3f,из.-HD:4.2A/1.5KW(D:4.6A/2.2KW),VFD4A2ME43AAA,DELTA

18.605 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 11KW,вл.3f,из.-HD:25A/11KW(D:28A/15KW),S+E,VFD25AMS43AFSAA,DELTA

60.308 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 11KW,вл.3f,из.-HD:25A/11KW(D:28A/15KW),STO,VFD25AMS43ASAA,DELTA

53.642 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 15KW,вл.3f,из.-HD:32A/15KW(D:36A/18.5KW),S+E,VFD32AMS43AFSAA,DELTA

75.880 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 15KW,вл.3f,из.-HD:32A/15KW(D:36A/18.5KW),STO,VFD32AMS43ASAA,DELTA

69.193 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 18.5KW,вл.3f,из.-HD:38A/18.5KW(D:41.5A/22KW),S+E,VFD38AMS43AFSAA,DEL

94.604 ден
Додај во кошница

ФРЕК. РЕГ. 18.5KW,вл.3f,из.-HD:38A/18.5KW(D:41.5A/22KW),STO,VFD38AMS43ASAA,DEL

84.244 ден
Додај во кошница