Прикажувам 1–24 од 67 резултати

ISKRA 11-делен комплет HSS бургии за метал и пластика ERO FST111

399 ден
Додај во кошница

ISKRA 11-делен комплет бургии за бетон ERO FST112

399 ден
Додај во кошница

ISKRA 15 делен комплет HSS бургии за металl ERO FST151

550 ден
Додај во кошница

ISKRA 15 делен сет бургии за бетон ERO FST152

550 ден
Додај во кошница

ISKRA 204 делен комплет за бушење и навртување ERO FST204

Original price was: 3.499 ден.Current price is: 2.999 ден.
Додај во кошница

ISKRA 39 ДЕЛНА АЛАТ ГАРНИТУРА ERO HTWR-39

1.399 ден
Додај во кошница

ISKRA 50 делен комплет на бургии и додатоци за навртувањеIskra ERO FST050

Original price was: 1.299 ден.Current price is: 999 ден.
Додај во кошница

ISKRA 60 ДЕЛНА ГАРНИТУРА СО АЛАТ ERO HTWR-60

Original price was: 2.999 ден.Current price is: 2.599 ден.
Додај во кошница

ISKRA 65 ДЕЛНА ГАРНИТУРА СО АЛАТ ERO HTWR-65

Original price was: 4.999 ден.Current price is: 4.399 ден.
Додај во кошница

ISKRA 85 ДЕЛНА ГАРНИТУРА СО АЛАТIskra ERO HTWR-85

Original price was: 6.999 ден.Current price is: 5.999 ден.
Додај во кошница

ISKRA 94 ДЕЛНА ГАРНИТУРА СО АЛАТ ERO HTWR-94

1.699 ден
Додај во кошница

Iskra ERO 16 делен СЕТ четки за штрафилици

1.399 ден
Додај во кошница

Iskra ERO 4 делен СЕТ четки за штрафилици

699 ден
Додај во кошница

Iskra ERO 5 делен СЕТ четки за штрафилици

699 ден
Додај во кошница

Iskra Ero брусна хартија за дрво P100 115*280 ( 25 ком )

399 ден
Додај во кошница

Iskra Ero брусна хартија за дрво P120 115*280 ( 25 ком )

399 ден
Додај во кошница

Iskra Ero брусна хартија за дрво P60 115*280 ( 25 ком )

399 ден
Додај во кошница

Iskra Ero брусна хартија за дрво P80 115*280 ( 25 ком )

399 ден
Додај во кошница

Iskra ERO Вибрациска игла за бетон на високи фреквенции- центричен спој IE-38-6

7.999 ден
Додај во кошница

Iskra ERO Вибрациска игла за бетон на високи фреквенции- центричен спој IE-50-6

8.999 ден
Додај во кошница

Iskra Ero волнен диск за полирање 180mm

399 ден
Додај во кошница

Iskra ERO Диск за полирање со навој 180mm-M14

299 ден
Додај во кошница

Iskra ERO лист 185x20mm 24T

499 ден
Додај во кошница

ISKRA ERO СКАЛПЕЛ 38G-L1

199 ден
Додај во кошница