Се прикажуваат сите 20 резултати

ПАНЕЛ ВГРАД. LED SIRMA КРУГ 18W ф205/223 4000K 1782Lm 110349 PELSAN

508 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАД. LED SIRMA КРУГ 18W ф205/223 6500K 1782Lm 110350 PELSAN

508 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАД. LED TIO КРУГ 18W ф205/223 4000K 1440Lm 113872 PELSAN

262 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН DEALED 600×600 36W 4000K 3700 Lm 113850 PELSAN

1.254 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН DEALED 600×600 36W 6500K 3700 Lm 113851 PELSAN

1.254 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН LED MODEA 12W 170X170 4000K 960Lm SPF00174 SPARX

461 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН LED MODEA 12W 170X170 6500K 960Lm SPF00074 SPARX

461 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН LED MODEA 18W 170X170 4000K 1440Lm SPF00175 SPARX

560 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН LED MODEA 18W 170X170 6000K 1440Lm SPF00075 SPARX

560 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН LED MODEA 3W 85X85 4000K 240Lm SPF00172 SPARX

185 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН LED MODEA 3W 85X85 6500K 240Lm SPF00072 SPARX

185 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН LED, TIO КРУГ 12W ф155/170 4000K 860LM 110391/113868 PELSAN

220 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН LED, TIO КРУГ 12W ф155/170 6500K 780Lm 113869 PELSAN

220 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН LED, TIO КРУГ 18W ф205/223 6500K 1440Lm 113873 PELSAN

262 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН LED, TIO КРУГ 24W ф280/300 4000K 1440Lm 110400 PELSAN

546 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН LED, TIO КРУГ 24W ф280/300 6500K 1440Lm 110401 PELSAN

546 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН LED, TIO КРУГ 3W ф75/85 4000K 180LM 107892/113860 PELSAN

141 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН LED, TIO КРУГ 3W ф75/85 6500K 180LM 110383/113861 PELSAN

141 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН LED, TIO КРУГ 6W ф105/120 4000K 380LM 110385 PELSAN

207 ден
Додај во кошница

ПАНЕЛ ВГРАДЕН LED, TIO КРУГ 6W ф105/120 6500K 380LM 107920/110386 PELSAN

209 ден
Додај во кошница