Се прикажуваат сите 4 резултати

ЛЕНТА LED SMD2835, 204 ДИОДИ, 18W, 12V 4000K, 2462 – V-TAC

245 ден
Додај во кошница

ЛЕНТА LED SMD5050, 11W, 12V, 60 ДИОДИ, 4000K, 212143 – V-TAC

125 ден
Додај во кошница

ЛЕНТА LED SMD5050, 11W/m, 12V 60 ДИОДИ, 3000K,IP20, 212122- V-TAC

122 ден
Додај во кошница

ЛЕНТА LED SMD5050, 9,6W, 12V, 60 ДИОДИ, 6000K, 1пар=5m, 2126/212126- V-TAC

125 ден
Додај во кошница