Се прикажуваат сите 11 резултати

ЦЕВКА LED T8 10W 60cm 6400K 850LM 652/216394 – V-TAC

158 ден
Додај во кошница

ЦЕВКА LED T8 10W 60cm 6400K 900Lm ДВОСТРАНО НАПОЈУВАЊЕ SPF00055 SPARX

118 ден
Додај во кошница

ЦЕВКА LED T8 10W 60cm 6500K 900Lm SPF00556 SPARX

101 ден
Додај во кошница

ЦЕВКА LED T8 18W 120cm 4000K 1600Lm ДВОСТРАНО НАПОЈУВАЊЕ SPF00159 SPARX

148 ден
Додај во кошница

ЦЕВКА LED T8 18W 120cm 4000K 1700LM 216273 – V-TAC

158 ден
Додај во кошница

ЦЕВКА LED T8 18W 120cm 6400K 1600Lm ДВОСТРАНО НАПОЈУВАЊЕ SPF0056 SPARX

148 ден
Додај во кошница

ЦЕВКА LED T8 18W 120cm 6400K 1700LM 216264 – V-TAC

158 ден
Додај во кошница

ЦЕВКА LED T8 18W 120cm 6500K 1600Lm SPF00557 SPARX

131 ден
Додај во кошница

ЦЕВКА LED T8 22W 150cm 6400K 2100Lm 216310 – V-TAC

360 ден
Додај во кошница

ЦЕВКА LED T8 24W 150cm 6400K 2200Lm ДВОСТРАНО НАПОЈУВАЊЕ SPF00555 SPARX

207 ден
Додај во кошница

ЦЕВКА LED T8 24W 150cm 6500K 2200Lm SPF00558 SPARX

220 ден
Додај во кошница