Се прикажуваат сите 11 резултати

Microfibre Cloths XAVAX 30 x 30 cm blue/green/yellow/red

273 ден
Додај во кошница

VIVAX Вреќа за усисивач (4KOM/PAK) + FILTER

399 ден
Додај во кошница

VIVAX Вреќички за усисивач VC-1603

200 ден
Додај во кошница

VIVAX Вреќички за усисивач VC-1603/04/05/06 Хартија

150 ден
Додај во кошница

VIVAX Додаток за усисивач VCT-350

999 ден
Додај во кошница

VIVAX Резервен филтер за усисивач за пепел HF-100

390 ден
Додај во кошница

Средство за чистење на кафе апарати – XAVAX Organic Quick Descaler 250ml

234 ден
Додај во кошница

Средство за чистење на машини за перење – XAVAX Washing Maschine Discaler 250ml

273 ден
Додај во кошница

Средство за чистење на пегли XAVAX Descaler for Steam Irons, 250 ml

260 ден
Додај во кошница

Средство за чистење на плотни – XAVAX Glass Ceramic 250ml

312 ден
Додај во кошница

ЧИСТАЧ ЗА ПЛОТНА XAVAX

338 ден
Додај во кошница