Компанијата Панџи е со седиште во Република Унгарија, 20 годишна традиција во производство на храна за домашни миленици. Во неа работат познати технолози од оваа област, Fit Active брендот е еден од нивните најнови брендови кој за кратко време го освојува пазарот во Европа и во моментов се испорачува во 30 земји. Ги поседува сите сертификати и за кратко време е добитник на многу признанија.

Прикажувам 1–20 од 23 резултати

Fit Active Sensitive RedBomb (415g)

71 ден
Додај во кошница

FitActive Adult Cat 3 in1 (1.5kg)

620 ден
Додај во кошница

FitActive Beef Regular 15kg

2.358 ден
Додај во кошница

FitActive CAT Goose & Rabbit (415 g)

71 ден
Додај во кошница

FitActive Cat JUNIOR Beef & Lamb (415 g)

80 ден
Додај во кошница

FitActive Cat Kitten (1.5kg)

675 ден
Додај во кошница

FitActive Cat Sensitive (1.5kg)

621 ден
Додај во кошница

FitActive Dental Sticks – Smoked ham and cranberries (330g)

179 ден
Додај во кошница

FitActive Dental Sticks – Smoked ham and parsley (330g)

179 ден
Додај во кошница

FitActive Dog Crispillo Large (180g)

143 ден
Додај во кошница

FitActive Everyday (15kg)

2.772 ден
Додај во кошница

FitActive Everyday Small (15kg)

2.772 ден
Додај во кошница

FitActive Everyday Small (4kg)

918 ден
Додај во кошница

FitActive Fit-a-Box (12 x 100g)

512 ден
Додај во кошница

FitActive Goose & Rabbit with Apple (415g)

71 ден
Додај во кошница

FitActive Hypoallergenic FISH (15kg)

3.465 ден
Додај во кошница

FitActive JUNIOR Goose & Rabbit (415g)

76 ден
Додај во кошница

FitActive Maintenance LAMB (4kg)

1.296 ден
Додај во кошница

FitActive Puppy (15kg)

3.078 ден
Додај во кошница